Anti tekenbandje met EMX kralen tot en met halsomtrek 39 cm
Anti tekenbandje met EMX kralen tot en met halsomtrek 39 cm

Anti tekenbandje met EMX kralen tot en met halsomtrek 39 cm

20,00

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Handgemaakt anti- tekenbandje met EMX kralen door American Zen Dogs o.l.v. Chantal Bols

Voorlopig alleen in de kleurcombinatie bruin/wit of zwart/wit.

Meet de halsomtrek van uw hond op. Redelijk strak. Wij voorzien enkele extra centimeters om te verstellen.

Vul bij uw bestelling het contactformulier in om de kleurcombinatie en de omtrek door te geven.

Hierbij info over de werking en het gebruik:

šŸ• Het bandje wordt dag en nacht gedragen door je hond. Als je hond zwemt of gewassen wordt, even uitdoen.

šŸ• Elke 14 dagen de kralen afspoelen onder de kraan, droogdeppen en dan liefst in de zon laten drogen. Zo werken de kralen het beste en blijven ze mooi wit.

šŸ• Extra voordeel: de weerstand van je hond wordt versterkt, waterhuishouding geregulariseerdā€¦dit leidt tot stabieler en rustiger gedrag. Wij merken dit heel goed bij onze eigen honden.

EM-X Keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) gefermenteerde klei. Tijdens het bakken is de informatie(trilling) en de energie van de EM micro-organismen in de klei opgeslagen die vervolgens deze informatie en energie weer afgeeft aan zijn omgeving. De werkzaamheid van EM-X keramiek is namelijk gebaseerd op het principe dat informatie(trilling) en energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei. De omgeving waar EM-X keramiek wordt toegepast resoneert mee met de opbouwende/herstellende/anti-oxiderende trilling van het keramiek. EM-X keramiek heeft hierdoor een reinigende, weerstand verhogende en vitaliserende werking die zorgt voor coherentie en harmonisering in het milieu waar het wordt toegepast.

Teken en vlooien:
Verwerkt in halsbanden kunnen de EM-X keramiekpijpjes helpen tegen teken en vlooien bij honden. Uit ervaring blijkt dat het harmoniserende, en daardoor natuurlijke weerstand verhogende effect van de EM-X keramiekpijpjes (die in de halsbanden zijn verwerkt) helpt tegen teken en vlooien. Het aantal teken en vlooien vermindert of verdwijnt zelfs geheel. Bij sommige honden lijkt het ogenschijnlijk niet te helpen, maar dan blijkt vaak dat ook andere factoren zoals voeding, etc. een rol kunnen spelen.
Blijf na de wandeling de hond wel altijd controleren, want net als bij andere anti-tekenproducten (ook producten die chemicaliƫn bevatten), geeft de band geen 100% garantie.

Hoe werkt dit?
Het gehele principe achter alle EM producten is harmonie scheppen en in dit geval een harmonieveld scheppen. Dus hoe en waar je het ook toepast er zal harmonie ontstaan: gewassen en planten groeien beter, zieke planten worden beter, dieren worden weer gezond, mensen worden gezonder, etc.

Als we vervolgens kijken naar de werking van de EM-X keramiekpijpjes dan werken die ook volgens het principe van harmonie. De trilling van het keramiek zorgt voor harmonie en coherentie waar zij worden toegepast. Een teek of een vlo is een disharmonie voor een hond (of kat). Als de hond de EM tekenband draagt wordt hij/zij een veld van harmonie en daar zal een teek zich niet in laten vallen. Automatisch zal de teek door zoā€™n harmonieveld zich minder snel hechten op die hond (of kat). Als u wilt kunt u het ook vergelijken met of wij ontvankelijk zijn voor bacteriĆ«n en virussen. Als we gezond zijn hebben we ook een harmonieveld om ons heen waardoor ziektes geen vat krijgen op ons. Pas als dat harmonieveld gebroken wordt, worden we vatbaar.

Bron:EM Keramiek een bijzonder Product door J.F.Hoektra